Menu

JOYNE Satelliet TV in uw caravan of camper

JOYNE satelliet TV is in heel Europa te ontvangen, al vanaf €13,- per maand!

Lekker op vakantie met uw camper of caravan? Overwinteren of bijkomen in uw vakantiewoning? U hoeft het nieuws of uw favoriete televisieserie niet te missen! De prestaties van uw favoriete Eredivisie club? U volgt het via JOYNE satelliet-tv.

JOYNE heeft een buitengewoon goed aanbod via de Eutelsat satelliet op 9 graden oost. Een heel groot voordeel van deze satellietpositie is dat u met een kleine satellietschotel in heel Europa het radio en televisieaanbod van JOYNE kunt ontvangen.
 

U kiest

Wij bieden naast onze jaarabonnementen ook prepaid abonnementen, al vanaf 1 maand!
Kies voor een beperkt zenderpakket:  'JOYNE Travel Lite' met voornamelijk de Nederlandse zenders, of voor een uitgebreider pakket 'JOYNE Basis'  met onder andere alle zenders van de Eredivisie.
Voor de ontvangst heeft u naast een schotelinstallatie een JOYNE CI-module nodig.

 
 
 
 

 Flexibele prepaid abonnementen

De periodes van de prepaid abonnementen (1, 3 of 6 maanden) kunt u tot 12 maanden na de startdatum van het contract opmaken. Kiest u bijvoorbeeld een abonnement van 3 maanden,
dan kunt u deze drie keer een maand aanzetten in een totale periode van een jaar. Bijvoorbeeld van 16 april tot en met 15 mei, van 3 juli tot en met 2 augustus en van 5 januari tot en met 4 februari. Activeren gaat eenvoudig via uw 'MijnJOYNE-pagina's'. Zo kijkt u wanneer u dat wenst!
 

Ontvangstgebied

JOYNE maakt gebruik van de Eutelsat satelliet op 9 graden oost. Een heel groot voordeel van deze satellietpositie is dat u met een kleine satellietschotel in heel Europa het radio en televisieaanbod van JOYNE kunt ontvangen.

Op de afbeelding ziet u een indicatie van het bereik, de 'footprint' bij de verschillende schoteldiameters.

De diameters op deze afbeelding zijn gebaseerd op ronde, onbeschadigde schotels. Afwijkende vormen schotels hebben andere rendementen.
 

JOYNE CI module

Om het JOYNE pakket te kunnen ontvangen heeft u naast een schotelset een JOYNE CI-module nodig.
Deze module kunt u gebruiken in een televisie of satellietontvanger welke geschikt is voor ontvangst van satelliettelevisie (DVB-S2) én is voorzien van een CI of CI+ module-ingang.
Indien u reeds een schotelset bezit, kunt u de CI-module in onze webshop bestellen.
 

Overzicht abonnementen

Wij bieden naast onze jaarabonnementen ook prepaid abonnementen, al vanaf 1 maand!
Kies voor een beperkt zenderpakket:  'JOYNE Travel Lite' met voornamelijk de Nederlandse zenders, of voor een uitgebreider pakket 'JOYNE Basis'  met onder andere alle zenders van de Eredivisie. 

De periodes van de prepaid abonnementen (1, 3 of 6 maanden) kunt u tot 12 maanden na de startdatum van het contract opmaken. Kiest u bijvoorbeeld een abonnement van 3 maanden, dan kunt u deze drie keer een maand aanzetten in een totale periode van een jaar. Bijvoorbeeld van 16 april tot en met 15 mei, van 3 juli tot en met 2 augustus en van 5 januari tot en met 4 februari. Activeren gaat eenvoudig via uw 'MijnJOYNE-pagina's'. Zo kijkt u wanneer u dat wenst!

Bekijk hier de inhoud van de zenderpakketten.

 
Abonnement Soort abonnement Prijs per maand 1)
JOYNE Travel Lite Jaarabonnement (NL) Doorlopend abonnement € 13,-
JOYNE Travel Lite 6 maanden (NL) Prepaid abonnement € 15,-
JOYNE Travel Lite 3 maanden (NL) Prepaid abonnement € 20,-
JOYNE Travel Lite 1 maand (NL) Prepaid abonnement € 30,-
JOYNE Basis Jaarabonnement (NL) Doorlopend abonnement € 22,-
JOYNE Basis 6 maanden (NL) Prepaid abonnement € 25,-
JOYNE Basis 3 maand (NL) Prepaid abonnement € 30,-
JOYNE Basis 1 maand (NL) Prepaid abonnement € 40,-
Meerdere kijkpunten:    
JOYNE Extra kijkpunt Basis jaarabonnement (NL) Doorlopend abonnement € 5,- 2)
Aanvullende pakketten    
JOYNE PLUS   zie pagina
ZIGGO Sport Totaal   zie pagina
1)  Exclusief eenmalige registratiekosten à €30,-
2) Extra kijkpunten: maximaal 3 extra kijkpunten. Exclusief éénmalige registratiekosten à € 10 per module . Een extra kijkpunt kan later worden toegevoegd. U betaalt vanaf registratie van de module tot de contract einddatum van de hoofdmodule. Facturatie van JOYNE Extra CAM module(s), inclusief de registratiekosten, vindt plaats via de automatische incasso. De modules dienen te worden aangekocht (adviesprijs €99 / stuk incl BTW).

Prepaid abonnementen (1, 3 en 6 maanden) worden vooraf ineens gefactureerd via iDeal. Bij verlenging worden geen registratiekosten in rekening gebracht.
JOYNE Travel Lite en JOYNE Basis jaarabonnement: één maandbedrag en de registratiekosten worden vooraf via iDeal in rekening gebracht en verrekend op de 1e factuur, daarna wordt maandelijks geïncasseerd.


 

Is mijn apparatuur geschikt?

De JOYNE CI-module gebruikt u in combinatie met een satellietontvanger, los of geïntegreerd in uw TV (deze dient DVB-S geschikt te zijn). Bij deze module is geen losse kaart benodigd.
Hier kunt u controleren of uw apparatuur geschikt is. Staat uw apparatuur er niet bij? In dat geval adviseren u contact op te nemen met de leverancier van uw appartuur, of maak een afspraak bij een van onze verkooppartners.