Menu

Privacy

We vinden dat u erop moet kunnen vertrouwen dat we (uw) persoonlijke informatie in overeenstemming met de hoogste ethische en juridische normen behandelen. In dit privacy beleid beschrijven we hoe wij persoonlijke informatie verzamelen en verwerken, uiteraard rekening houdend met uw toestemming wanneer deze wettelijk is vereist.
 
 • Contactinformatie: informatie waarmee we u kunnen identificeren of contact met u kunnen opnemen. Deze informatie omvat uw naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, gebruikersnaam, geslacht, gegevens over levering en andere contactgegevens die we rechtstreeks van u verkrijgen.
 
 • Accountinformatie: informatie die u aan ons verstrekt om onze diensten te kunnen leveren, zoals bankrekeninginformatie, factuuradres en informatie die u geeft als u deelneemt aan prijsvragen, acties of contact met ons opneemt voor informatie over onze producten en diensten.
 
We gebruiken deze gegevens voor het opzetten en onderhouden van onze producten en diensten, voor onze administratieve processen en voor het organiseren en administreren van prijsvragen en acties. Deze activiteiten omvatten bijvoorbeeld facturatie en incasso.
 
Uiteraard verkopen we uw gegevens niet aan derden.