Menu

Pers

Bent u een vertegenwoordiger van de media, stuur een email naar pers@joyne.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Satellietprovider JOYNE dient klacht in tegen NPO

Baarn, dinsdag 3 april 2018 - Satelliettelevisieaanbieder JOYNE heeft bij de Autoriteit Consument & Markt (ACM) een klacht ingediend tegen de Nederlandse Publieke Omroep (NPO) wegens marktverstoring. De NPO eist sinds kort van Nederlandse tv-distributeurs een distributievergoeding van € 0,45 per abonnee per maand voor de doorgifte van NPO 1, 2 en 3, terwijl deze publieke tv-zenders voor de consument gratis te ontvangen zijn via DVB-T en het internetplatform van de NPO. JOYNE richt zich primair op consumenten die niet over een kabelaansluiting beschikken. Omdat deze groep kijkers de programma’s van de NPO ook gratis kan ontvangen, is JOYNE van mening dat de distributievergoeding de markt ernstig verstoort en er een ongelijk speelveld is ontstaan.
11-04-2018

JOYNE lanceert prepaid televisie voor iedereen

Baarn, 26 september 2017 - Prepaid tv-kijken is per vandaag mogelijk in Nederland. JOYNE biedt een breed scala aan tv-zenders met alle drie de FOX Sports Eredivisie-zenders in het basispakket. Met de lancering van JOYNE wordt televisiekijken een stuk...
24-07-2017

Nieuwkomer voor digitale televisie via de satelliet

Drachten, 23 januari 2017 – Joyne is een nieuwe Nederlandse provider voor digitale radio en televisie via de satelliet. Met beide benen op de grond klanten helpen, dat is de doelstelling en daarin wil Joyne uitblinken.
23-01-2017